FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups Pieces 
 ProfileProfile   PreferencesPreferences   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
 RegisterRegister 
 
 Forum index » Introduction » Introduce yourself!

The time now is Fri Dec 06, 2019 4:03 am
All times are UTC + 1
Post new topic   Reply to topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
doorgaan met het opbouwen
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Banning
Dearest Love

Joined: 03 Jul 2019
Posts: 285

PostPosted: Mon Jul 22, 2019 8:52 am 
Post subject:  doorgaan met het opbouwen
 

Ik adviseer aan mijn pati?nten met plantaire fasciits evenals aan alle hardlopers om 100 kalfsstijgingen per dag uit te voeren (niet allemaal in één keer.) Ze kunnen de hele dag in sets worden verdeeld, ik doe twee sets van 50). Ze moeten blootsvoets worden uitgevoerd en zich concentreren op het laten verspringen van de tenen en het vastgrijpen van de grond. Als de schoenen worden gedaan met schoenen, heeft de pati?nt de neiging om op de bal van hun voet (de eerste MPJ of grote teenverbinding) te komen en de FDL niet aan te vallen. Dit komt in tegenstelling tot wat Dr. Maffetone aanbeveelt.Adidas Nmd Femme] Hij adviseert in zijn nieuwe boek 1:59 om hogere gewichten en lage herhalingen te doen om vermoeide spieren te voorkomen en meer gewicht zal meer spiervezels aantrekken. Veel fysiotherapeuten hebben echter geadviseerd om een ??hoge herhalingskrachttraining te doen om de beenspieren te vermoeien omdat ze moe moeten worden. Ik sta hier nog steeds op het hek. Hoewel Maffetone logisch is, heb ik net zo goed gezien als ervaren resultaten van de hoge herhalingskalveren. Het zou interessant zijn om het antwoord van Phil hierop te zien!

Ik vroeg ooit aan een collega die vele hardlopers tot collegiale en Olympische glorie heeft gecoached, wat hij beschouwde als de juiste mijlen-totalen om te slagen in afstanden van de 5K tot de marathon. "Dat is makkelijk," zei Nike Air Max Thea Femme hij. "Je wilt zo min mogelijk kilometers rennen en toch winnen."

Hardlopers raken te vaak gevangen in de kilometerval en denken dat meer beter is. De waarheid is dat meer kilometers alleen maar beter zijn tot het punt waarop je je potentieel kunt bereiken. Daarna verhoogt Nike Air Max 2017 Damen elke extra mijl alleen uw blessurerisico. De volgende zes regels hebben de afstandsbereiken hieronder aangegeven en kunnen u helpen uw magische nummer te vinden.

Regel 1: Hoe langer de race, hoe hoger de kilometerstand. Het is niet verrassend dat een marathonloper meer dan een 5K-specialist moet hebben.

Regel 2: De vereisten voor het aantal mijlen nemen toe naarmate de prestatiedoelen toenemen. Nike Air Force 1 WomensAls het je doel gewoonweg is om een ??race te be?indigen, kun je minder mijlen rennen dan wanneer je doel het is om met een snelle tijd te eindigen.

Regel 3: Sommige mijlen tellen meer dan andere. Wanneer uw wekelijkse Nike Air Max 720 Damen mijlen zware trainingen, tempo-runs en korte herhalingen bevatten, zijn ze moeilijker te herstellen dan wanneer u hetzelfde volume van een eenvoudige a?robe oefening uitvoert. Dus wanneer u kwaliteitstrainingen toevoegt, verlaag dan uw totale aantal kilometers enigszins om de extra stress te compenseren.

Regel 4: Sommige mijlen tellen meer dan andere (deel twee). Hoe verder je kilometers verwijderd zijn van het racetempo, hoe minder ze je raceprestaties zullen helpen. Het principe van specificiteit betekent dat je goed wordt in wat je beoefent. Als u meestal lange, langzame mijlen rijdt, zult u bekwaam worden in het uitvoeren van lange, langzame mijlen. Mijn ultramarathonervrienden gaan vaak vier- en vijfuurs langzame runs, die hen voorbereiden op 50-mijl-plus races maar weinig doen voor hun vermogen om een ??snelle 5K te roken.

Als u op zoek bent naar de meest populaire Adidas Zx Flux Uomo actieve apps, zijn dit Endomondo, Runkeeper en iSmoothRun. Deze apps zijn het populairst omdat ze je prestaties kunnen meten en bijhouden zonder dat je een speciaal GPS-hardloophorloge hoeft te kopen. Lees verder om te vinden wat elke app biedt. Vergeet niet om onze selectie van de beste hardloopschoenen te bekijken aangezien je hier bent!
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Introduction » Introduce yourself!

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Skin Created by: Sigma12
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Categories Hierarchy CH_version © 2003-2005 Ptirhiik RPGnet-Fr | Adaptation provided by Craterz.com
[ Time: 0.0747s ][ Queries: 12 (0.0414s) ][ Debug on ]